Jaja sa nadevom od piletine

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77153
02/11/2019
"Ako vam je mnogo jaja preostalo od Uskrsa to nije razlog za brigu, već povod da spremite ovo ukusno predjelo "
Priprema20 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno30 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano25
  • Pregledi tokom meseca24
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

File se natrlja solju i zaprži se u ulju po pet minuta sa svake strane. Pokriva se folijom i ostavlja se da se ohladi. Jaja se skuvaju i oljušte.

Iseku se na pola po dužini i izvade se žumanca, koja se izgnječe viljuškom i ostavljaju se da se blago osuše. Peršun i mirođija se seku na sitno i pešaju se sa majonezom i sokom od limuna.

Meso se pasira zajedno sa majonezom i kašičicom se ovaj nadev stavlja u belanca. Jaja se serviraju tako što se pospu izgnječenim i osušenim žumancima.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar