Način pripreme
Bundeva se iseče na dve polovine i očisti od semenki tako što se izdubi kašičicom. Iseče se izdubljeni deo na male kocke i ostavlja se sa strane. Polovine se poprskaju maslinovim uljem, solju i biberom.
Stavljaju se u posudu za pečenje podmazanu masnoćom i peku se u zargejanoj rerni na 180 stepeni 20 minuta. Praziluk se očisti i iseče na sitno, đumbir takođe, kao i crvena paprika.
Pileći file se iseče na kocke. Zagreva se maslinovo ulje u tiganju, zaprži se isečeno povrće, dodaje se pileći file i prži se dok ne pobeli. Dodaje se heljda i začinjava se začinima po ukusu.
Sipa se jedna šolja vode i ostavlja se na tihoj vatri da uvri tečnost, a bundeva i heljda se skuvaju. Ako je potrebno doliva se još malo vode. Sklanja se sa ringle i dodaje se oceđen kukuruz i promeša se. Ovom smesom se pune polovine bundeve.
Kačkavalj se narenda na krupno rende i odozgo se rasporedi. Peče se još 10 minuta dok se ne zarumeni i servira se.