Riba u testu od piva

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77613
05/11/2019
"Ako ćete pohovati ribu, napravite je kako treba, napravite je sa ovim pohovanjem "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano224
  • Pregledi tokom meseca223
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • riba - 700 g, file
  • brašno - 200 g
  • pivo - 300 ml
  • ulje
  • so
  • beli luk - suv
  • aleva paprika
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Riblji file je po vašem ukusu. Iseče se.

U brašno, pomešano sa solju, biberom, alevom paprikom i belim lukom, se sipa pivo i dobro se promeša da ne ostanu grudvice od brašna.

Zagrevamo ulje, uvaljamo parče ribe u testo i zapržimo dok ne postane zlatasto.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar