Sunčani gaspaćo sa dinjom i paprikama

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77003
07/11/2019
"Vreme je za hrabre eksperimente, vreme je za sunčani gaspaćo, OLE "
Priprema20 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Paprike se operu, sredina se odstrani. Iseku se na parčiće. Dinja se oljušti, semenke se odstrane i meki deo se iseče na kocke.

Jedna šolja kocki se ostavlja sa strane. Ostatak se pasira zajedno sa paprikama. Limun se iscedi i sok se dodaje u pire.

Dodaju se pavlaka, vino i so. Smesa se promeša, ostavlja se 20 minuta u frižideru i raspoređuje se u staklene čaše ili posude, pri čemu se ukrašava listićima mente i kockama dinje.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar