Pikantna ovčija janija

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
10k
102
703
09/11/2019
"Za ukusnu i blago pikantnu janiju - koristite ovčije meso i ovaj isproban recept "
Priprema10 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno70 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano75
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sečemo meso na kocke i dinstamo na tihoj vatri. Dodajemo luk i isečene šargarepe.

Kada povrće omekša dodajemo brašno i dinstamo dok ne postanu zlataste. Stavljamo paradajz pire, so i biber po ukusu. Sipamo vodu i kuvamo na tihoj vatri dok ne bude gotovo.

Voda treba da je isparila i da se stvori lep gusti sos.

Pre nego što bude potpuno gotovo dodajemo ispečene i oljuštene ljute paprike.

Serviramo sa garnirungom po izboru.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar