Lagan terin od pavlake sa malinama

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
09/11/2019
"Vredi, hiljadu puta vredi da probate ovaj neverovatni letnji desert "
Priprema5 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno20 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano63
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • kora za tortu - 1 komad, pravougaona
  • pavlaka - 300 g, slatka
  • kisela pavlaka - 250 g
  • bela čokolada - 70 g
  • maline - 300 g, sveže (mogu i zamrznute)
  • sirup od maline - 1/2 šolje, topao (kompot)
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite koru po dužini po sredini.

Stavite pola kore u tanjir za serviranje.

Sirupirajte sirupom od maline.

Umutite slatku pavlaku u gust krem pomoću miksera.

Dodajte kiselu pavlaku i šećer u prahu. Umutite u ujednačenu smesu.

Nanesite pola krema preko kore i zagladite.

Pospite obilno malinama.

Stavite drugu koru i ponovo prelijte sirupom.

Nanesite i preostali krem po površini i stranama.

Zagladite.

Pospite terin narendanom belom čokoladom i malinama.

Stavite terin od pavlake sa malinama u frižider, da se ohladi minimum jedan sat, nakon toga isecite i servirajte.

Ukusno i lako!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar