Pečena bundeva za dijabetičare

Pečena bundeva za dijabetičare

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
11k
187
758
28/11/2019
"Eto da možete da ugostite svoje bližnje koji imaju dijabetes sa pečenom bundevom"
Priprema30 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno150 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 076
  • Pregledi tokom meseca76
  • Pregledi tokom sedmice20
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • bundeva - 1 velika, violina
  • saharin - 5 komada
  • voda - 2 šolje
* merne jedinice

Način pripreme

Jedan recept za dijabetičare. Mi imamo člana porodice koji voli bundevu i rešili smo problem.

Operemo i počnemo da sečemo bundevu, nakon toga oljuštimo koru i sečemo na srednje velike parčiće.

Ređamo u veliku posudu za pečenje. Uzimamo 5 komada saharina i rastvaramo ih u dve šolje vode i prelivamo parčiće violine i pečemo u rerni oko dva sata na 170 stepeni.

Izvadimo pečenu bundevu iz rerne.

Serviramo pečenu bundevu za dijabetičare ohlađenu, kao sve kolače.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar