Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Piletina»Šnicle»Pileće šnicle sa pečurkama i kiselim krastavčićima

Pileće šnicle sa pečurkama i kiselim krastavčićima

Pileće šnicle sa pečurkama i kiselim krastavčićima
Fotografije: Mariana Petrova Ivanova
1 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
15 min.
Ukupno
35 min.
Porcije
3
"Kakav god garnirung da im stavite, nećete pogrešiti, jer su ove pileće šnicle sa nadevom jednostavno jedinstveno ukusne"

Potrebni sastojci

  • pileće šnicle - 3 - 4 komada
  • kiseli krastavčići - 3 - 4 komada
  • vrganji - 3 - 4 komada
  • so
  • biber
  • kačkavalj
  • maslac - grudva
* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite pečurke i isecite ih na kriške. Zapržite ih u maslacu dok ne postanu zlatast. Poređajte šnicle pojedinačno na radnu površinu.

Stavite u jedan kraj malo pečuraka, nekoliko lenti kiselih krastavčića i malo kačkavalja.

Posolite i pospite sa malo bibera. Uvijte u rolnu. Zatvorite sa po čačkalicom krajeve, tako da se ne rastvore pri prženju.

U masnoću, u kojoj ste pržili pečurke (ako je neophodno stavite još malo maslaca), stavite pileće šnicle i ispržite ih sa obe strane dok ne budu gotove.

Izvadite i servirajte sa garnirungom po želji i ukusu.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: