Pašteta na italijanski način

11/03/2020
"Zaljubićete se u ovaj recet za paštetu na italijanski način "
Priprema5 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno15 min.
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano144
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • kapa - 1 šolja za kafu, sitno iseckan
  • tunjevina - 1 konzerva
  • origano
  • peršun
  • beli luk - 2 čena
  • kravlji maslac - 1 supena kašika
  • limeta - 1 supena kašika
  • limun - sok + rendanan kora 1/2
* merne jedinice

Način pripreme

Sve sastojke pasiramo u blenderu sa maslinovim uljem iz konzervisane tunjevine.

Nemojte u početku stavljati peršun i origano.

Mutite ukusnu paštetu dok ne dobijete homogenu smesu.

Ostavite u frižider na 1 sat.

Pasirajte u blenderu sa peršunom i origanom i ostavite u frižideru 1 sat.

Posle konzumirajte paštetu na italijanski način - možete sa brusketima.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar