Cela orada sa čeri paradajzom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8891
3
26/03/2020
"Savršenstvo je u kontrastima - slatki paradajz, slana riba i jedno čudesno jelo, lako spremljeno "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano17
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Začinjavamo očišćenu ribu solju i biberom.

Stavljamo oradu na papir za pečenje. Dodajemo maslinovo ulje, čenove belog luka i listove bosiljka.

Na kraju stavljamo čeri paradajz.

Pri pečenju on se karamelizuje i satkoća ide mnogo dobro uz prirodni slani ukus ribe.

Pečemo dok riba ne uhvati zlatastu koricu i paradajz ne napunkne.

Serviramo celu oradu sa čeri paradajzom sa zelenom salatom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar