Način pripreme
Keks se namrvi veoma sitno i promeša se sa istopljenim maslacem, po želji se dodaje šećer (najlakše je da koristite bleder).
Ova smesa se raspoređuje u silikonske kalupe za mafine (meni je ispalo 12 komada), ali nije problem da ih spremite u običnim posudicama, ali tada nećete moći da ih izvadite.
Stavite ih u frižider na 1-2 sata.
Za mlečni krem pomešajte sitan sir, pavlaku i šećer. Sipajte ih preko osnova i vratite u frižider na 3-4 sata.
Ako ste izabrali kombinaciju sa čokoladnim prelivom, možete da potopite pola čokoladne bombone u svaki kalup.
Za preliv ima mnogo varijanti. Možete jednostavno da namažete čizkejk slatkom od sitnijeg voća ili džemom.
Druga, takođe laka opcija je da istopite čokoladu sa maslacem na pari i da pokrijete čizkejk u kalupima za mafine.