Način pripreme
Odvojte belanca od žumanaca.
Umutite belanca u posudi dodajući i so.
Nakon što se stvori gust krem od belanaca dodajte šećer kaššiku po kašiku i nastavite mućenje.
Dodajte i žumanca jedno po jedno uz neprestano mešanje.
Nakon što se smesa homogenizuje dodajte brašno u porcijama, pomešano sa praškom za pecivo. Mutite odozdo na gore, da ne padnu jaja koja su vazdušasta.
Aromatizujte vanilom.
Podelite testo na dva dela i ispecite patišpanj kore. Prethodno postavite dno posude za pečenje papirom i zagrejte rernu na 200 stepeni.
Umutite pavlaku u vazdušast krem, dodajte krem sir.
Sklopite jednostavnu tortu od pavlake prethodno prskajući kore isntant kafom.
Namažite obilno kremom od pavlake, po sredini stavite isečene jagode.
Namažite dobro tortu kremom, garnirajte svežim jagodama i karamelizovanim kokosovim brašnom.
Ostavite patišpanj tortu sa pavlakom i jagodama da se stegne oko tri sata u frižideru.