Način pripreme
Za koru:
U duboku posudu stavljate bundevu zajedno sa mlekom, kikiriki puterom i kokosovim šećerom i mutite ručnim mikserom. Dodajete preostale sastojke i pažljivo mešate špatulom, tako da dobijete homogenu smesu.
Sipate smesu u okrugli kalup prečnika 28 cm i pečete u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 55 minuta. Izvadite kolač i ostavite da se ohladi.
Za kakao krem:
U posudi pomešajte sve sastojke, tako da dobijete semsu konzistencije slične testu od koje možete da napravite loptice rukama, a da se testo ne raspadne.
Za krem od kupina:
Istopite kokosov i kakao maslac. Ocedite indijski orah i stavite ga u blender, dodajte kokosovo mleko zajedno sa kokosovim brašnom, kupinama i medom i blendirajte dok ne dobijete glatku i homogenu smesu.
Dodajte istopljeno kokosov i kakao maslac i ponovo blendirajte. Ostavite smesu da odstoji u frižideru bar dva sata, da se stegne.
Sklapanje:
Od već ohlađene kore, pmoću malog metalnog prstena, isecite cilindre koje nakon toga treba da isečete na pola po sredini, tako da dobijete dva mala kruga kore.
Rukama oformite loptu od kakao krema i stavite preko jednog od krugova.
Stavite drugi krug odozgo i blago pritisnite, tako da blago spljeskate lopticu. Odozgo prelijte već ohlađenim kremom od kupine i dekorišite svežom kupinom.
Čuvajte u frižideru.