Način pripreme
Sjajne mini tortice - jednostavne, brze i veoma ukusne.
Prvo napravit ekrem tako što viljuškom izmešate ceđeno kiselo mleko, med i kiselu pavlaku. Čašom ili okruglim kalupom isecite kružiće ot tankih kriški starog milibrota.
Stavite ih u plitki tanjir, četkicom blago prelijte, namažite s malo slatkog i pokrijte 1 kašičicom krema. Odozgo stavite drugi kružić takođe preliven i namažite kremom.
Pažljivo nožem se uzima i uvalja se u izmrvljenu koricu milibrota. Stavite u čist tanjir, odozgo namažite malo slatkom i dekorišite komadićem belog kokosa.
Ostavite milibrot tortu u frižideru da se stegne, da upije krem i onda uživajte u svom kulinarskom iskušenju.
Za veću količinu povećajte proizvode.
Neka vam je slatko sa ovim mini torticama sa milibrotom i ceđenim mlekom!