bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Iznutrice»Pileće džigerice u rerni sa brašnom

Pileće džigerice u rerni sa brašnom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
2k
1k
Pileće džigerice u rerni sa brašnom
Fotografije: Niki
1 / 4
10/10/2020
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema20 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno45 min.
Porcije2
"Pileće džigerice u rerni i malo povrća za raskoš"

Potrebni sastojci

  • džigerice - 500 g
  • luk - 2 komada, veliki
  • paprike - 2 komada, crvene
  • pivo - 100 g
  • kukuruzno brašno - za valjanje
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Džigerice očistimo i operemo. Ostavljamo ih u cediljki da se ocede.

Luk oljuštimo i isečemo na kolutove. Paprike očistimo od drški i semenki i sečemo na lente.

Sipamo sve u posudu za pečenje, začinjavamo solju i biberom.

Pileće džigerice uvaljamo u kukuruzno brašno i poređamo u posudu za pečenje.

Sipamo malo masnoće i piva.

Pečemo u zagrejanoj rerni dok se džigerice ne zapeku, nakon toga ih okrećemo i zapečemo i sa druge strane.

Serviramo pileće džigerice u rerni sa brašnom tople.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: