Jagnjeći tas kebap

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
1k
1k
Jagnjeći tas kebap
13/10/2020
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema80 min.
Skuvaj90 min.
Ukupno170 min.
Porcije6
"Obećavamo da će biti mnogo ukusno, a vi obećajte da nećete sipati više od dve porcije, da mogu i drugi da ga probaju"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Jagnjeće meso se iseče na sitno i pomeša se sa lukom koji se takođe iseče na sitno. Dodaje se so, biber i piment i ostavlja se da stoji na hladnom jedan sat.

Meso se zaprži u maslacu i kada porumeni, dodaje se oljušten i narendan paradajz. Dodaje se šolja tople vode i jelo se ostavlja da se krčka na laganoj vatri, dok se ne zgusne.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: