Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Ražnjići»Ražnjići od svinjskog buta i povrća

Ražnjići od svinjskog buta i povrća

Ražnjići od svinjskog buta i povrća
Fotografije: Mariana Petrova Ivanova
2 / 6
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
15 min.
Ukupno
30 min.
Porcije
7
"Sjajna ideja za ražnjiće za svako okupljanje sa prijateljima"

Potrebni sastojci

  • svinjski but - 300 g
  • pečurka - 3 - 4 komada
  • luk - 1 komad
  • paprike - po pola komada, zelena, crvena, žuta
  • himalajska so
  • biber
  • maslinovo ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Operite povrće i isecite na parčiće. Svinjsko meso takođe operite i isecite na zalogaje.

Uzmite jedan ražnjić i ređajte svinjske zalogaje, crvenu papriki, meso, žutu papriku, meso, luk, meso i tako dok ne napunite ceo ražnjić.

Uznite drugi i ponovite proceduru. Gotove svinjske ražnjiće posolite i pospite biberom.

Namažite maslinovim uljem sa svih strana. Ispecite na prethodno zagrejanom roštilju dok ne bude gotovo.

Servirajte ražnjiće od svinjskog buta i povrća tople sa garnirungom po želji.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: