Fotografije: Anonymous
2 / 5
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
"Sjajna aroma, koja dolazi iz rerne svima poručuje da se u tiganju kuvaju taljatele sa pečurkama i pavlakom"
- taljatele - 350 g
- pečurke - 300 g
- pavlaka - 250 ml
- sveže mleko - 50 ml
- maslac - 30 g
- bujon - 1 kocka, pileći
- senf - 1 kašičica
- parmezan - 3 kašike
- biber - po ukusu
- peršun - po ukusu
- so - po ukusu
* merne jediniceNačin pripreme
Testenina se kuva prema uputstvu na pakovanju. Pečurke se zaprže dok ne budu potpuno gotove.
Dodaje se so i biber. Pavlaka se muti sa mlekom i senfom, dodaje se pileći bujon.
Ostavlja se da se zgusne i dodaju se pečurke i peršun. Sos se pomeša sa testeninom.
Facebook
Omiljeno
Pinterest