Bonapeti.rs»Recepti»Turšija»Zimnica»Listovi kupusa u teglama

Listovi kupusa u teglama

Fat BertaFat Berta
Džedaj
64817250
Listovi kupusa u teglama
Fotografije: Vanya Georgieva
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
50 min.
Porcije
1
"Gosti mogu da porane, jer imate pri ruci teglu sa listovima kupisa, koji su soremni da se pretvore u ukusne sarmice"

Potrebni sastojci

  • kiseli kupus
  • voda
  • so - 1 kašika na litar
* merne jedinice

Način pripreme

Podelite glavice na listove. Oni se uvijaju u rolne i poređaju se u tegle.

Dopunjuju se posoljenom vodom i zatvaraju se poklopcima.

Tegle se kuvaju u vodi pola sata.

Posle se čuvaju na hladnom. Sterilisani listovi kupusa se koriste za sarme.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: