Vruć vinski kebap

Vanya  VelichkovaVanya Velichkova
Početnik
149621713
Vruć vinski kebap
Fotografije: Vanya Velichkova
1 / 4
04/03/2021
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
45 min.
Ukupno
60 min.
Porcije
4
"Servirajte ovaj ukusan vinski kebap sa domaćim hlebom i čašom vina"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk se iseče i izdinsta u ulju u dubokoj šerpi.

Meso se iseče na sitno i dodaje se u luk, da se zaprži.

Dodaju se isečene pečurke i sve se dinsta.

Začinjava se solju i biberom po ukusu.

Kada omekša svinjski but sipa se vino.

Kada blago ispari, dodaje se paradajz pire, pomešan sa vodom.

Smanjuje se ringla i vinski kebap se ostavlja da se krčka dok ne bude gotov.

Servirajte vruć vinski kebap sa hlebom i dobrim vinom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: