Malina keks torta

Boki LazicBoki Lazic
Kuvar
2413964624
Malina keks torta
Fotografije: Boki Lazic
3 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
60 min.
Ukupno
60 min.
Porcije
8
"Jeste li raspoloženi da postanete degustator naših torti?"

Potrebni sastojci

  • slatka pavlaka - 500 ml
  • kisela pavlaka - 400 g
  • šećer u prahu - 150 g
  • mleveni keks - 500 g
  • maline - 500 g, zaleđene
  • rafaelo - 8 kom.
  • slatka pavlaka - 150 g
  • kokos - 50 g
* merne jedinice

Način pripreme

U posudu staviti slatku pavlaku i umutiti da bude čvrst šlag. Kiselu pavlaku umešati sa šećerom u prahu. Lagano umešati slatku pavlaku i kiselu pavlaku sa šećerom u prahu. Dodati mleveni keks i lagano umešati.

Zaleđene maline umešati u smesi. Smesu sipati u kalup sa obručom i ostaviti preko noći da se stegne.

Umutiti slatku pavlaku sa kokosom, premazati celu tortu i dekorisati rafaelom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: