Način pripreme
Sitno iseckajte luk, a paprike na tanke trakice.
Pomešajte mleveno meso sa lukom i začinima /* začin za čili sadrži smesu kumina, soli, čilija, beli luk u prahu, origano, paprike/. Dobro promešajte i oblikujte oko 20 malih, okruglih ćuftica.
Ugrejte ulje u dubokoj posudi na umerenoj vatri.
Propržite čuftice sa svih strana dok ne porumene, po oko 3-4 minuta. Izvadite ih iz tiganja.
Sipajte u masnoću prethodno isečene paprike. Pržite, mešajte oko 5 minuta. Vratite ćuftice i dodajte sos od paradajza i crveni pasulj.
Poklopite i kuvajte oko 20 minuta, mešajte periodično. Ako se sos previše zgusne, dodajte malo vode.
Ugrejte tortilje na ringli (ili u tiganju). Stavite po oko 3-4 ćuftice sa sosom, pospite buritose rendanim kačkavaljem.
Uvijte burito sa svinjskim ćufticama i servirajte.