Način pripreme
U posudu sitno iseckamo šunku i topljeni sir. Dodajemo kukuruz i izrendani kačkavalj. Lepo izmešamo.
Svaku tortilju sa jedne strane premazujemo paradajz pireom.
Zagrevamo teflonski tiganj na ringli i ravnomerno ga podmazujemo maslacem.
Stavljamo jednu tortilju u tiganj sa paradajz pireom ka gore. Odmah odozgo gusto raspoređujemo sloj nadeva i poklopimo drugom tortiljom sa delom koji je premazan paradajz pireom okrenutim ka dole.
Nakon 1 minute okrećemo pomoću tanjira i vraćamo u tiganj koji ponovo podmazujemo s malo maslaca sa nepečenim delom na dole.
Zapečemo još 1 minutu i pažljivo vadimo gotovu kesadiju, tako što bi bilo dobro da to ponovo uradimo pomoću tanjira.
Tako pripremamo i ostalu kesadiju.
Sečemo gotove parti kesadije na 4 i serviramo.
Po želji u posudice možemo da dodamo različite umake i sosove.