Način pripreme
U dubokoj posudi pomešamo sve sastojke za ćuftice osim soja sosa i ulja.
Promešamo dobro i ostavljamo mleveno meso da odstoji pola sata u frižideru.
U drugoj posudici pomešamo ulje i soja sos, mešajući dobro.
Vadimo mleveno meso iz frižidera i nakvašenim rukama oformimo ćuftice.
Nakon što su gotove svaku od njih potapamo kratko u umućenu smesu ulja i soja sosa i stavljamo u odgovarajuću posudu za pečenje, namazanu masnoćom, koja treba da bude aluminijumska za halogenu rernu.
Stavljamo posudu na gornju rešetku, uključujemo na 225 stepeni na 10-12 minuta.
Kada vidimo da su gotove sa te strane i da su se zarumenele, otvaramo rernu i okrećemo pečene ćuftice.
Uključujemo ponovo rernu na 6-7 minuta, nakon što se zarumene i budu gotove i sa druge strane, vade se iz rerne.
Serviramo šarenu salatu od povrća uz našećuftice u halogenoj rerni ili garnirung sa krompirom.