Bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Pečeno povrće»Pohovane tikvice sa parmezanom u rerni

Pohovane tikvice sa parmezanom u rerni

Pohovane tikvice sa parmezanom u rerni1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
35 min.
"Ako očekujete goste, brzo spremite ove pohovane tikvice i iznenadite ih"

Potrebni sastojci

  • tikvice - 2 komada, srednje velike
  • jaja - 2 komada, za pohovanje
  • parmezan - narendan
  • brašno - za valjanje
* merne jedinice

Način pripreme

Tikvice se iseku po dužini.

Uvaljaju se redom u brašno, umućeno jaje i parmezan (ili rugi tvrdi sir).

Poređaju se u posudu za pečenje na papir za pečenje, peku se dok se ne zarumene.

Ne koristite kačkavalj, razliva se od pohovanih tikvica sa parmezanom i rerni i lepi se!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: