Način pripreme
Kuvamo pileće meso sa malo soli i obe šargarepe. Ostavljamo ga da se ohladi i sitno ih seckamo.
U tepsiju sipamo paradajze. Piletinu i iseckane šaragrepe pomešamo sa indijskom pastom za kuvanje* i sirom rikota. Indijska pasta nosi sve začine u sebi, nije potrebno da dodajete druge začine.
S ovom smesom počinjemo da punimo kanelone. I ređamo ih u pravougaonu tepsiju na paradajze.
Nakon što popunimo tikvicu, zalivamo ih sledećom smesom: jaje, kiselo mleko i brašno mešamo sa malo soli. Zalivamo kanelone i posipamo ih izrenadnom mocarelom.
Stavljamo ih u rernu i pečemo otprilike 35-40 minuta na 180°C. 15 minuta pre nego što bude gotovo, posipamo parmazanom i vraćamo u rernu.
Indijske paste za kuvanje se prodaju u većini velikih supermarketa i u spezijalizovanim prodavnicama.
Za ove kanelone na indijski način ja sam koristila Mild Curry Paste.