Patišpanj kora za rolat

Patišpanj kora za rolat
Fotografije: Mariana Petrova Ivanova
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
30 min.
Porcije
1
"Ako ste planirali da spremite danas jedan ukusan sladak rolat, vidite kako da spremite patišpanj koru za njega"

Potrebni sastojci

  • brašno - 180 g
  • ulje - 30 ml
  • šećer - 200 g
  • jaja - 6 komada
  • vanila - 1 komad
  • kokosovo brašno - 2 kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Umutite jaja i šećer u posudi mikserom dok ne dobijete vazdušast krem.

Sipajte ulje uz neprestano mešanje, a nakon toga i brašno, vanilu i kokosovo brašno.

Sipajte smesu za koru za tortu u pravougaonu posudu za pečenje na papir za pečenje i stavite u rernu na 180 stepeni dok ne bude gotovo.

Patišpanj kora za rolat je gotova.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: