Bonapeti.rs»Recepti»Turšija»Zimnica»Pileći brojleri u teglama

Pileći brojleri u teglama

GenovevaGenoveva
Kuvar
51171k
Pileći brojleri u teglama3 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
240 min.
Ukupno
270 min.
Porcije
3
"Čuvajte ove pileće projlere na prohladnom mestu i konzumirajte ih zimi direktno ili spremljene u jelu"

Potrebni sastojci

  • pile - 2.5 kg, brojler
  • lovorov list
  • ulje
  • crni biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Operite borjler i isecite ga na porcije. Meso začinite crnim biberom i namažite uljem.

Prebacite piletinu u tepsiju i stavite da se peče u zagrejanoj rerni na 180 stepeni dok ne bude gotova.

Kada se zapeče s jedne strane, okrenite da se zapeče i sa druge.

Gotovo pečeno pileće meso izvadite i poređajte u potpuno suve teglice, na čije ste dno stavili lovorov list.

Ukoliko se za vreme pečenja odvoji sos, takođe možete da ga sipate u teglice - tako će se on želirati i meso će biti još ukusnije.

Zatvorite teglice i kuvajte ih 3 sata.

Čuvajte ih na prohladnom mestu i konzumirajte tokom zime - direktno ili spremljene u jelu.

Pileći brojleri u teglama su gotovi.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: