Način pripreme
Sitno iseckajte đumbir i beli luk. Pomešajte ih sa vodom sa skrobom, sokom od pomorandže, sirćetom, soja sosom, vinom. Kuvajte otprilike 10 minuta dok se ne zgusti.
Oštrim nožem napravite razreze u pačetini magre. Začinite meso crnim biberom i ruzmarinom. Posolite sa strane kože.
Zapečatite pačije meso na jakoj ringli od strane kože. Nema potrebe da nauljite. Okrenite sa druge strane - oduzeće vam ukupno pet minuta.
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Pripremite tepsiju sa papirom za pečenje ili folijom. Sipajte na dno malo odvojene pačije masti.
Odozgo poređajte kriškice pomorandže, posle sipajte sos za meso. Poređajte magre, ruzmarin, još malo masti i pokrijte aluminijumskom folijom.
Pecite neodoljivu pačetinu magre otprilike 20 minuta. Poslužite je sa ostalim sosom. Sačekajte određeno vreme i posle isecite na porcije.