Način pripreme
Sameljite keks sa maslacem u multipraktiku.
Stavite ih ukalup za tortu sa dnom koje se skida. Zagladite kašikom i ostavite u frižideru.
Rastvorite agar-agar u malo pavlake.
U posudu stavite preostalu pavlaku, šećer, krem sir i maskarpone. Sačekajte da provri i dodajte pire od bundeve.
Promašajte u stavite agar. Kuvajte 2 minuta na niskoj temperaturi.
Sklonite sa ringle i ostavite da se blago ohladi. Izvadite kalup i sipajte smesu preko keksa.
Rastvorite čokoladu u svežem mleku na ringli.
Dobićete srednje gustu smesu. Sipajte preko čizkejka čokoladu i kašikom napravite kružne pokrete.
Našarajte smesu laganim braon šarama. Ostavite čizkejk sa bundevom u frižideru nekoliko sati ili dan da se stegne.
Ukrasite nežni čizkejk sa bundevom i čokoladom umućenom pavlakom po želji i orasima.