Bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Punjeni Paradajz»Punjeni paradajz sa kupusom, kukuruzom i majonezom na trakijski način

Punjeni paradajz sa kupusom, kukuruzom i majonezom na trakijski način

Maria BojilovaMaria Bojilova
Šef kuhinje
452902k121
Punjeni paradajz sa kupusom, kukuruzom i majonezom na trakijski način
Fotografije: Maria Bojilova
1 / 2
04/10/2022
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
150 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
180 min.
Porcije
5
"Efektan način za posluživanje salate"

Potrebni sastojci

  • kupus - 1 glavica, otprilike 300 - 500 g
  • kukuruz - 1 komad, mala konzerva (125 g)
  • majonez - 1 komad (250 g)
  • paradajz - 5 - 7 komada
  • limun - 1 komad
  • so
  • crni biber
  • beli luk - u prahu
* merne jedinice

Način pripreme

Kupus sam naseckala kao za salatu.

U duboku posudu sipate kupus, kukuruz /isceđen iz konzerve/, sok limuna i majonez.

Dodajete so, crni biber i beli luk u prahu. Mešate i ostavljate na sat vremena.

Paradajz izdubite, nakon što salata sa kupusom odstoji paradajz punite salatom.

Punjeni paradajz dekorišete u tanjiru povrćem.

Punjeni paradajz sa kupusom, kukuruzom i majonezom na trakijski način je gotov.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: