Bubrezi u tiganju

LiudmilaLiudmila
Inovator
5462031k
Bubrezi u tiganju
Fotografije: Liudmila
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
45 min.
Porcije
4
"Sa salatom i pečenim kriškicama bubrezi u tiganju su odgovarajući za večeru. Ali samostalno mogu da budu savršeno meze."

Potrebni sastojci

  • svinjski bubrezi - 6 komada
  • slatko od ljutih paprika - 2 supene kašike
  • so
  • crni biber
  • senf - 1 supena kašika
  • ulje - 1 supena kašika
* merne jedinice

Način pripreme

Svinjski bubrezi se operu i očiste od kožice, ako ima.

Naseckaju se na kolutiće i mariniraju u smesi od slatkog od ljutih paprika, senfa, soli, crnog bibera, ulja, prestoji tako dva, tri sata u frižideru.

Nakon toga se zapeku u gril tiganju dok se dobro ne ispeku.

Okreću se na dve, tri minute.

Gotove bubrege serviram sa salaticom od čeri paradajza, malo mocarele i maslina.

Izuzetan delikates su ovi bubrezi.

Sa salatom i pečenim kriškicama bubrezi u tiganju su odgovarajući za večeru.

Ali samostalno mogu da budu savršeno meze.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: