Način pripreme
Paprika i šargarepa se seku na tanke lente i zapeku kratko u rerni ili frajeru oko 7-10 minuta.
U rernu se stavlja posuda, pokrivena papirom za pečenje.
Mleveno meso se meša sa jajetom i začinima.
U pravougaonu posudu za pečenje se stavlja papir za pečenje. Uzima se mleveno meso i razvlači se po dnu i na gore po zidovima.
Poređaju se povrće i jaja. Odozgo se poklapa drugim delom mlevenog mesa.
Gledajte da sa strane ima dovoljno mlevenog mesa. Meni je ostalo malo mlevenog mesa i napravila sam odvojeno dva mala mafina od mlevenog mesa. Pokazala sam ih.
Pecite rolat Stefani u rerni na 180 stepeni. Moja je na gas i pečemo oko sat.
Nakon 30 minuta izvadim rolat od mlevenog mesa iz posude i stavljam ga u normalnu okruglu posudu.
Prosipam neprotrebnu tečnost, pre toga i dopečem rolat Stefani korak po korak.