Bonapeti.rs»Recepti»Riba»Pašteta»Domaća pašteta od tune

Domaća pašteta od tune

VecaVeca
Šef kuhinje
7404362k10
Domaća pašteta od tune
Fotografije: Veca
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Ukupno
20 min.
Porcije
6
"Još samo koja kriškica prepečenog hleba, i ukusan obrok je tu"

Potrebni sastojci

  • crni luk - 1 glavica
  • senf - 1 kašika
  • so - po ukusu
  • ulje - 3 kašike
  • tunjevina - 2 konzerve
  • biber - po ukusu
  • margarin - 70 g
* merne jedinice

Način pripreme

Tunjevinu je potrebno ocediti od ulja, a zatim je staviti u secka.

Crni luk očistiti i iseći na krupnije delove, staviti u secka, dodati senf, margarin, posoliti i pobiberiti po ukusu, pa sve sjediniti u secku.

Potom umešati ulje i kratko sjediniti u secku.

Pripremljenu paštetu izmešati špatulom i ukoliko je potrebno začiniti još po ukusu (dodati so, biber ili još neki začin po svom izboru).

Domaću paštetu od tune preručiti u činiju i poslužiti.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni:

Top recepti