Bonapeti.rs»Recepti»Supe»Čorbe»Jagnjeća čorba»Supa od jagnjećih iznutrica

Supa od jagnjećih iznutrica

veronnika_pavlovaveronnika_pavlova
Šegrt
5212107
Supa od jagnjećih iznutrica
Fotografije: veronnika_pavlova
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
40 min.
Kuvanje
40 min.
Ukupno
80 min.
Porcije
3
"Mnogo laka i ukusna jagnjeća supica Probajte je"

Potrebni sastojci

  • jagnjeće iznutrice
  • luk - 1 - 2 glavice
  • maldi luk - 1 - 2 veze
  • fida
  • so - po ukusu
  • peršun
  • nana
  • majčina dušica
  • jaja - 1 komad
* merne jedinice

Način pripreme

Dobro operemo i skuvamo jagnjeće iznutrice, nakon toga isečemo sitno.

Vraćamo ih u bujon. Dodajemo crni luk i mladi luk, sitno iseckane. Kuvamo dok ne omekša luk i dodajemo fidu.

Začinimo solju, nanom i majčinom dušicom po ukusu.

Nakon što jagnjeća supa bude gotova, dodajemo jaje. Nakon toga serviramo i posipamo iseckanim peršunom.

Supa sa jagnjećim iznutricama je veoma laka i ukusna.

Probajte je i nećete se pokajati!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: