Način pripreme
Za slatkiše koristim steviju i eritritol u prahu koji su 1:1 sa šećerom.
Priprema galeta:
Prvo lepo umutite jaja sa zaslađivačem. Smesa treba da posvetli i da bude mekana. Dodajte preostale tečne sastojke i ponovo mutite.
Nakon toga dodajte suve sastojke i mešajte.
Ispecite 4 galete. Pečem na 4 od 5 stepeni. U početku su galete mekane, ali posle budu tvrđe.
Po želji galete možete preliti bademovim ili kokosovim mlekom. Ako ih prelivate, uradite to odmah nakon što ih izvadite. Nakon toga ostavite da se ohlade.
Priprema krema:
Pavlaku umutite na gust krem. Pavlaka treba da bude u frižideru bar 8 sati.
Dodajte preostale sastojke i ponovo mutite.
Krema ima dosta, možete napraviti i manje da bude dovoljno za keto tortu sa galetama.
Slatko od kupina odmah pravim. Stavljam u kaserolu sveže ili zamrznute kupine sa malo vode i mešam dok se ne zgusnu.
Keto tortu sastavljamo i stavljamo u frižider na bar sat vremena.