Način pripreme
Sastojci u ovom receptu za domaću picu su sastojci koje sam imao u frižideru.
Za brzu picu od lisnatog testa možete koristiti proizvode po vašem izboru.
Težine su takođe vaš izbor.
Lisnato testo sam podelio na 3 dela. Želeo sam da napravim 3 pice.
Svaki deo oklagijom istanjim u kvadrat debljine oko 2 mm.
Namazao sam ih kečapom i počeo da dodajem proizvode. Slaninu sam isekao na komade i poređao na kečap.
Posolio sam i začinio mleveno meso začinima i počeo da kidam sitne komade i stavljam ih između komadića slanine.
Odozgo sam rasporedio krastavce koje sam isekao na tanke kolutove. Ubacio sam i kukuruz. Tu i tamo stavim 7-8 loptica mocarele. Na kraju sam obilno prekrio sve rendanim kačkavaljem.
Momačke pice sam pekao posebno u zagrejanoj rerni na 250 stepeni po 10 minuta.
Pice su ispale neverovatno ukusne!
Prijatno!