Način pripreme
Ova salata definitivno može biti dostojna zamena za rusku salatu. U receptu sam koristila krem sir, ali možda bi bilo bolje sa domaćim majonezom, ali nisam imala vremena da ga napravim. Možete dodati proceđeno kiselo mleko ili pavlaku. Mnogo je opcija. Napravila sam malu količinu samo da probam. Dovoljno je za 2-3 osobe.
Probala sam da dodam mirođiju za dekoraciju, ali mi se nije dopala i uklonila sam je. Tek kasnije kada sam pogledala videla i slike videla sam da je još jedna grančica ostala, ali to su rizici emisija uživo.? ? ?
Karfiol se peče bez da se ničim začini – ni solju ni masnoćom.
Stavite na papir za pečenje i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 10 minuta.
Ja sam svoj pekla u air fryer-u na Grill programu /205 stepeni/ 8 minuta.
Pečeni karfiol ostavite da se malo ohladi. Zatim se seče nožem ili u seckalici ako vam je lakše. Jaja i avokado se takođe iseckaju u seckalici. Krastavci i kobasica su naseckani . Dodajte ostale sastojke i sve dobro promešajte.