Način pripreme
Sojine komadiće prelijte ključalom vodom.
Luk isecite na rebarca, beli luk i peršun iseckajte, a paradajz isecite na sitne kockice. Kačkavalj je narendan.
Kada komadići soje potpuno omekšaju, melju se u čoperu, ali ne previše fino.
Na malo zagrejanom ulju propržite luk na srednjem nivou. Kada počne da rumeni, dodajte komadiće soje i beli luk. Dodajte paradajz pire, kukuruz, začine i peršun.
Nakon što posle mešanja potamni i porumeni, a komadići soje i svi proizvodi budu skuvani, skinite ih sa šporeta.
Polovina svake tortilje pospe se kačkavaljem, polovina fila se premaže i po želji se može posuti sa još malo kačkavalja.
Prazan deo se preklopi preko fila tako da se formira džep.
U suvom tiganju na srednjoj vatri, tostirajte svaku kesadilju sa obe strane dok se kačkavalj ne istopi iznutra, a kesadilja sa sojinim komadićima se lagano preprži spolja.