Način pripreme
U duboku posudu sipajte pavlaku, kondenzovano mleko, puding i stavite krem sir.
Mutite mikserom dok se ne dobije vazdušast krem. Ako Vam krem vude mnogo gust, dodajte nekoliko supenih kašika svežeg mleka i mešajte špatulom.
Uzmite keksiće i svaki umačite u sveže mleko i poređajte ih na dno tepsije prečnika 24 cm.
Stavite polovinu krema, pokrijte i ravnomerno izravnajte.
Poređajte drugi red keksića, ponovo ih umačući u mleko i završite ostalim kremom.
U malu posudicu izlomite čokoladu, sipajte pavlaku i istopite u mikrotalasnoj rerni ili na vodenoj pari.
Mešajte dok se ne dobije čokoladni ganaš.
Ovom smesom pokrijte ukusnu keks tortu i po želji ukrasite sa još keksića i čokoladnih mrvica.
Ostavite u frižideru na nekoliko sati da se ohladi i stegne raskošna keks torta sa neobičnim kremom.