Bonapeti.rs»Recepti»Sendviči»Kesadilja sa peperoni kobasicom

Kesadilja sa peperoni kobasicom

Albena AsenovaAlbena Asenova
Guru
8923243k
Kesadilja sa peperoni kobasicom5 / 5
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
5 min.
Kuvanje
5 min.
Ukupno
10 min.
Porcije
1
"Kesadila sa peperoni kobasicom - hrskava spolja, mekana i prepuna gaude iznutra"

Potrebni sastojci

  • tortilje - 2 komada
  • kravlji maslac - 1 kašika
  • paradajz sos za picu - 4 kašike
  • rendani gauda sir - 1 šoljica ili mocarela
  • peperoni kobasica - 70 g
  • crne masline - 5 komada bez koštica
  • bosiljak - sveže lišće
* merne jedinice

Način pripreme

U tiganju zagrejte ulje i stavite jednu tortilju. Premažite je gotovim paradajz sosom, poređajte tanko iseckanu peperoni kobasicu.

Pospite narendanim Gauda sirom ili mocarelom, narezanim crnim maslinama i listićima svežeg bosiljka.

Pokrijte drugom tortiljom. Zatim okrenite kesadilju tako da i gornja tortilja može da tostira.

Kesadilja treba da postane hrskava, a gauda da omekša.

Poslužite isečenu kesadilju sa Peperoni kobasicom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: