Način pripreme
Danas vam predlažem veoma brz čizkejk, koji ne iziskuje pečenje i sprema se bukvalno za minutu.
Prvo napravite osnovu tako što izgnječite u pire jednu dobro sazrelu bananu.
U pire od banana dodajte sve sastojke i izmešajte.
Ovu smesu rasporedite u desertne posudice ili čašice i lagano ih pritisnite obrnutom stranom kašike.
Zatim pređite na spremanje čizkrema.
U kaseroli pomešajte tečnu slatku pavlaku, kiselu pavlaku, krem sir i fino narendnu koru polovine limunta,
Stavite na ringlu i mešajte dok smesa ne postane homogena i skoro ne uzavri.
U drugoj posdi istopite kesicu kuahade u svežem mleku. Dobro izmešajte da nema grudvica i u ovu smesu dodajte u tankom mlazu, mešajći smesom u kaseroli.
Na kraju dodajte sirup od agave. Možete da povećate njegovu količinu u odnosu na toliko koliko vi želite da bude slatko.
Rasporedite krem za čizkejk u čašicama i stavite ih u frižider na nekoliko sati, da se stegne.
Pre serviranja čizkejk sa svežim jagodama i borovnicama garnirajte sa nekoliko listova sbeže mente.
Bon Apetit!
Da bi zadovoljstvo bilo maksimalno, sledeći put probajt ei naše recepte za čokoladni čizkejk.