Način pripreme
Tofu se nasecka na kriškice. Sastojci za sos se zajedno izmešaju. Tofu se zaprži u zagrejanom ulju sa obe strane dok ne postane zlatast. Kada je gotov, vadi se i ostavlja sa strane.
Pečurke se naseckaju na kriškice i zaprže se posle tofu sira. Sipa se soja sos i izmeša se.
U pečurke se sipaju ovsene pahuljice, sipa se 1 šolja voda i dodaje se vegeta.
Kada voda uzavri, isključuje se ringla i dodaje se paradajz, naseckan na kockice, naseckani spanać i krem sir.
Meša se dok se sir ne istopi i ovsena kaša se skida sa ringle. Ako počne da se lepi za dno, skida se ranije - dovoljno je vruća da se dokuva.
Na kraju se posipa parmezanom, naseckanim peršunom i kapne se malo sveže ceđenog soka od limuna.
Slana ovsena kaša se servira sa dimljenim tofu sirom i spanaćem tako što se odozgo ređa tofu sir naseckan na manje komadiće.