Način pripreme
Namočite želatin u hladnom mleku na otprilike 5 minuta. Zagrejte pavlaku zajedno sa agava sirupom i pireom od malina. Kada uzavri, sklonite sa vatre.
Dodajte želatin kako bi se istopio u vrućoj smesi. Procedite i dobro umutite metalnom žicom za mućenje.
Za kakao krem - odvojte belanca od žumanaca. Mutite belanca sa delom šećera u čvrst sneg.
Žumanca mutite sa ostalim šećerom dok smesa ne postane penušava i svetla.
Pomešajte maskarpone sir i umutite žumanca i mešajte dok se ne dobije homogen krem.
Dodajte umućena belanca i mešajte varjačom dok se ne dobije homogeni krem.
U staklene čaše ili posudice stavite kakao krem na dno. Rasporedite ostavljajući polovinu krema. Nakon toga stavite krem od malina, trudeći se da je jednako u svim čašama.
Stavite po nekoliko malina i rasporedite ostali deo kakao krema. Ukrasite malinama odozgo.
Dvobojni krem sa malinama stavite u frižider na barem 4 sata.
Pogledajte još koji je sastav malina i saznajte kako da zamrznete maline.