Bonapeti.rs»Recepti»Sendviči»Burito»Pečena čimičanga sa ribom

Pečena čimičanga sa ribom

JuliyaJuliya
Guru
5721962k
Pečena čimičanga sa ribom2 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
15 min.
Ukupno
30 min.
Porcije
2
"Pečene čimičange sa ribom pripremate lako i veoma ukusno. Unesite različitost u vašu ishranu sa njima!"

Potrebni sastojci

  • tunjevina - 1 konzerva, 80 g
  • paradajz - 1 komad
  • crveni luk - 1/2 glavice
  • limeta - 1/2 komada
  • kukuruz - 3 - 4 supene kašike (iz konzerve)
  • sir čedar - 100 g
  • tortilje - 2 komada (ili lavaš)
  • so
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite luk i paradajz na sitno i začinite solju i biberom.

Dodajte sok od limete i promešajte.

Stavite od smese po sredini tortilje, dodajte oceđenu ribu i kukuruz.

Pospite rendanim sirom (oko 50g), uvijte tortilje i poređajte u pleh.

Pospite čimičangu odozgo sa preostalim sirom i pecite u prethodno ugrejanoj rerni na 200 stepeni oko 15 minuta.

Pečene čimičange sa ribom lako pripremate i veoma su ukusne. Probajte proverene recepte za burito.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
50
40
30
20
10
Oceni: