Pileća džigerica sa pečurkama, paprikom i majonezom

Milica DjordjevicMilica Djordjevic
Šef kuhinje
179
43
71
Pileća džigerica sa pečurkama, paprikom i majonezom
Fotografije: Dobrinka Petkova
1 / 4
13/02/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije6
"Ako volite sočnu džigericu i paprike, ovaj recept je baš za vas."

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operite džigericu i prokuvajte je 5 minuta u posoljenoj vodi. Nakon toga ocedite od vode i dodajte majonez.

Pomešajte dobro. Sipajte u pleh.

Isecite luk na polumesece i ispržite ga na malo ulja. Dodajte iseckane paprike i pečurke. Dodajte so i biber po ukusu.

Sipajte smesu od povrća preko džigerice. Pospite obilno narendanim kačkavaljem i pecite na 200 stepeni oko 15-20 minuta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: