Džigerica na seoski način

Milica DjordjevicMilica Djordjevic
Šef kuhinje
179
2
18/02/2017
"Evo našeg predloga za večeru, od vas zavisi da li ćete predlog prihvatiti."
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano4 621
  • Pregledi tokom meseca55
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk i pečurke iseći na polumesece, šargarepu - na kolutiće, paprike - na krupno. Prvo ispržite luk i šargarepu.

Zatim dodajte svinjsku džigericu (prethodno je potopite u malo svežeg mleka i ocedite), iseckanu na parčiće i uvaljanu u brašno.

Nakon što se isprži, dodajte pečurke, paprike, i nakon nekoliko minuta paradajz pire, začine i vino.

Ostavite jelo da se krčka dok ne bude gotovo. Pospite iseckanim peršunom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar