Čorbast pasuljJanija od sočiva

Čorbast pasulj

Milica DjordjevicMilica Djordjevic
Šef kuhinje
179
57
82
Čorbast pasulj1 / 23VIDEO
24/11/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema15 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
"Ovo je klasičan bugarski recept za čorbast pasulj - sprema se brzo, lako i veoma je ukusno."

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pasulj, zajedno sa šargarepom i belim lukom se kuva dok ne omekša u 1, 5-2 l vode, nakon čega se posoli. Dodaju se grančice čubra, koje se izdave nakon što se pasulj skuva.

Pravi se zaprška od luka iseckanog na tanke polumesece i brašna, doda se paradajz pire, a nakon toga i aleva paprika.

Zaprška se uprži sa malo bujona od pasulja i zatim se dodaje jelu.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: