Punjena gnezda od mlevenog mesa

19/02/2017
Milica Djordjevic
odMilica DjordjevicŠef kuhinje179
"Danas ću podeliti sa vama ovaj izuzetan recept za gnezda punjena sočnim nadevom."
Priprema30 min.
Kuvanje75 min.
Ukupno105 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano14 172
  • Pregledi tokom meseca160
  • Pregledi tokom desmice65
  • Rejting4.6 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Video recept

Način pripreme

Isecite luk i dinstajte ga na masnoći sa pečurkama i peršunom. Dodajte iseckano svinjsko meso i kuglice od krompira. Začinite i ostavite da krčka 10 minuta na slaboj vatri.

Nakon toga ostavite jelo da se ohladi. Za to vreme napravite loptice od mlevenog mesa i oblikujte ih u obliku gnezda. Poređajte ih u pleh, i u svako stavite po parče topljenog sira i kisele krastavce.

Dodajte nadev. Stavite na svako gnezdo parče pršute i narendani kačkavalj. Stavite jelo u rernu zagrejanu na 180 stepeni i pecite 60 minuta.slični recepti ovde

5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar