Posni kiseli kupus sa pirinčem

Jelena AndonovJelena AndonovPočetnik
20/02/2017
"Vrhunski predlog za sve koji nisu veliki ljubitelji mesa. Posno i ukusno."
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano4 271
  • Pregledi tokom meseca22
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ako vam nije ostalo kiselog kupusa, uzeti jednu teglu veličine za kompot.

U šerpu sipati malo aleve paprike i naliti vodu. Kada malo provri, dodati očišćen i opran pirinač.

Kuvati zajedno dok se ne skuva pirinač. Kupus može da podnese dosta masnoće, zato staviti dovoljno ulja.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar